Join The Movement #BeeTheFuture

Bodi sprememba!

Pridruži se gibanju #BeeTheFuture in pomagaj spremeniti svet na bolje!

 

Vsak dan je nova priložnost. Da smo pametnejši. Da smo aktivnejši. Da smo bolj ljubeči.

Le kaj nam bo prinesel nov dan? Pokukajte v #BeeTheFuture koledar in se seznanite z modrostjo, aktivnostjo ali nasvetom, ki nam ga dan ponuja.

Postanimo aktivni posamezniki, ki z majhnimi dejanji ustvarjamo velike zgodbe.


Povežimo se v navdihujoče gibanje #beethefuture, shranimo dan v svoj koledar in pomagajmo ustvarjati lepši svet.

#BeTheFuture!

Bee Smart
Bee Smart
Bee kind
Bee kind
Bee active
Bee active

Dodaj #BeeTheFuture dogodek v svoj koledar!

BODI PRIHODNOST. 

Spoznaj gibanje #BeeTheFuture

»BeeTheFuture« je gibanje, ki je nastalo z namenom osebne rasti posameznika, izboljšanja družbe ter trajnostnega razvoja našega zelenega Planeta. Gibanje simbolno sloni na čebelah, teh izjemnih delavnih bitjih, ki so sicer soodvisne od svoje skupnosti. Namreč, drobni doprinosi vsake posamezne čebele ustvarjajo izjemne rezultate življenja v panju. Prav tako lahko posameznik z majhnimi dejanji in osveščenostjo bistveno pripomore k izboljšanju skupnosti in ohranjanju edinstvenega doma, našega planeta Zemlje.

Svet ni sestavljen iz črno-belih dni, ampak iz pisanega mozaika posameznih posebnih dni, s pomočjo katerih organizacije opozarjajo na številne pereče, a tudi zanimive aktualne tematike. S pomočjo gibanja BeeTheFuture tako lahko sledite vsem svetovnim dnevom, ki jih razpisujejo Združeni narodi, Svetovna zdravstvena organizacija ter druge, manj uveljavljene organizacije. Naj vas zabavajo nenavadni tematski dnevi, z zanimivimi podatki o Sloveniji pa vam postrežejo posebni dnevi nacionalnih obeležij.